Σελίδες

Τρίτη, Οκτωβρίου 02, 2012

Για την Πώρωση & το Show

Εμιλούσα με έναν b-boy που εγνώρισα τζαμέ στο λαϊβ την Παρασκευή στην Λεμεσό. Επίνναμεν τες μπύρες μας τζαι είπεν μου μιαν απλή αλλά μεγάλη κουβέντα, εμιλούσεν για το b-boying στην Κύπρο αλλά ισχύει για ούλλα τα elements, κατακρίβεια ισχύει για πολλά πράματα, τζαι επίσης οϊ μόνο στην Κύπρο.

Λαλεί μου, σχεδον ούλλοι, το 90% ας πούμεν, κάμνουν το για να δειχτούν τζαι οϊ που πώρωση.

Εν να μπορούσες να μου πεις ε σιγά την μεγάλη κουβέντα, εν αυτονόητο. Αλλά πόσοι το ξιχάννουν τούτον εν το θέμαν. Κατακρίβεια πόσοι που ασχολούνται εν ενιώσαν ποττέ την πώρωση, ή αν την ενιώσαν κάποτε να τους κρατά τωρά εξηχάσαν την σαν να μεν υπήρχεν ποττέ αφού ο νους τους εν πας το show.

Γεννικά είτε στο ντιτζεϊλίκκι είτε στον χορό είτε στο μικρόφωνο την πώρωση σέβουμαι την παραπάνω που την τεχνική ή που οτιδίποτε άλλο γιατί μόνον η πώρωση εν ικανή να φύει τον εγωισμό που την μέση.


πωρώνω [poróno] -ομαι P1 :  1. στερώ από κπ. τα ηθικά του κριτήρια, τον κάνω τελείως αναίσθητο από ηθική άποψη: Πωρωμένος άνθρωπος. Πωρωμένη συνείδηση. || (επέκτ., για συναισθήματα): Έχει πωρωθεί έτσι που να μην αισθάνεται ούτε χαρά ούτε λύπη. 2. (οικ.) φανατίζω κπ., του προκαλώ έντονο πάθος για κτ.: Tον πώρωσε με τον κινηματογράφο και άρχισε να πηγαίνει σχεδόν κάθε μέρα. Πωρώθηκα με την ιστιοπλοΐα.   [λόγ. < ελνστ. πωρ(ῶ) -ώνω, αρχ. σημ.: `δημιουργώ πώρο σε κάταγμα΄

Δεν υπάρχουν σχόλια: