Σελίδες

Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2013

Κυπριακό Ραπ Β

Επειδή έπιαεν πολλήν κίνηση το μπλογκ τες τελευταίες μέρες εν να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να προωθήσω κυπριακά χιπ-χοπ συγκροτήματα κατι που ελαλούσα να κάμω έσιει τζαιρό.

Γεννικά το τελευταίο εξάμηνο ήταν με διαφορά η πιο γόνιμη περίοδος ως τωρά για το κυπριακό χιπ-χοπ, φκαίννουν συνέχεια τζινούρκα κομμάθκια τζαι αρκετά εν πολλά καλά. Παίζει επίσης κόντρα μεταξύ διάφορους όπως επίσης πολλήν συνεργασία μεταξύ παλιών τζαι νέων.
Ο καλλύττερος τόπος για να ενημερώνεστε εν το group του facebook HIP HOP CYPRUS.

Έναν αντιπροσωπευτικό δείγμα του τι κυκλοφορεί:


Αντίθετες Όψεις - Μωρό μου μάλλον πίννεις πολλά - (Παραγωγή DJ Ιοα)

Ραππάρουν με σειρά Τζόρο (Πικάκης), Ιοά & Fuckit, πιάννουν τζαι οι 3 ωραίο τζίλημα τζαι ειδικά του Τζόρο έσιει πολλήν δουλειά πάνω του - επίσης εν πάντα ωραίο άμαν έσιει ποικιλία στην θεματολογία των τραγουθκιών όπως έσιει τούτο.


Mazout ft Iοα & Fuckit - Το αληθινό χιπ-χοπ (Παραγωγή Μαζούτ)

Οι Εμσίς με σειρά εν ο Ιοά, ο Μαζούτ τζαι ο Fuckit, διούν πίεση πας σε έναν πολλά άρρωστο ινστρουμένταλ.


Αντίθετες Όψεις - Αντίθετες Όψεις (Παραγωγή DJ Ιοα)

Οι Εμσίς με σειρά εν ο Ιοα, ο Αμολόητος, ο ΟΝ, ο Fuckit, ο Αρτζεντίνο & ο Τζόρο. Γουστάρω πολλά έστι τραούθκια τύπου posse cut που χώννουνται πολλοί πίντα, φκαίννει ο χαραχτήρας του καθένα τζαι το ινστρουμένταλ εν δύναμη.


Αμολόητος - Κρασάκι μου (Παραγωγή DJ Ιοα)

Ο Αμολόητος εν ίσως η πιο ωραία έκπληξη του 2012 για το κυπριακό ραπ, εφκήκεν που το πούποτε τζαι άλλαξεν τα δεδομένα, τζιλά τα κυπριακα με πολλήν σεβασμό τζαι εν πολλά μοναδικό το στυλ του.


Αμολόητος - Ραππώματα (Παραγωγή DJ Ιοα)

Αλλόναν του Αμολόητου που όπως θωρείται συνεργάζεται με τον Ιοα για τες μουσικές του.

Beef από Dynarhymes - Ψευτοραππάες (Παραγωγή John Wu)

Ο Beef εν MC της επόμενης γενιάς, δαμέ τζιλά καλά με battle στίχο στο μόνο κυπριακό κομμάτι που το άλπουμ των Dynarhymes. Απογοητευτική η παραγωγή του Γου όμως...



FTW ft John Wu - Λευκωσία (Παραγωγή John Wu)

...sε αντίθεση με τούτον που μου άρεσεν η παραγωγή, οι εμσίς με σειρά εν ο John Wu, ο Ζιβάνας & ο Ice. Ξεχωρίζει το κουπλέ του Ζιβάνα πιστεύκω, ένας που τους πιο παλιούς της φάσης που ευτυχώς εξανάρκεψεν το τελευταίό διάστημα να γράφει.



Ice (FTW) ft Σιωπηλός Αφηγητής - Βανίλα (Παραγωγή Ice)

Τούτον όπως τζαι το προηγούμενο εν που την πρόσφατη κυκλοφορία των FTW "Κάποια πράγματα αλλάζουν" που εσυμμετείχα τζαι γω σε έναν κομμάτι. Ο Σιωπηλός (που το crew των Hiphopcrecy που εν πιο γνωστοί για τες παροδίες τους) συνεχίζει με πολλά προχωρημένο φλόου πας σε ρεσπεκτ παραγωγή του Ice, γεννικά πολλής πασιαμάς όπως τζαι το φιλμάκι.


Σιωπηλός Αφηγητής - Σκοτεινός Αφηγητής (Παραγωγή Σιωπηλός Αφηγητής)

Τζαι δαμέ ξανά ο Σιωπηλός, τόσον παλιός που εν μαυρόασπρος, σε battle τούτην την φορά, όπως πάντα καθηγτής στο φλόου αν τζαι εν με εμπνέει το ινστρουμένταλ.


Σιωπηλός Αφηγητής - Επέλλανα (Παραγωγή Σιωπηλός Αφηγητής)

Έναν τελευταίο του Σιωπηλού.

1 σχόλιο:

Jimoner είπε...

Εν ωραία να ταράξει νάκκο η φάση γιατί μέχρι πρόσφατα εμαράζωνα ότι επαράλησε αλλά έτο που τελικά διαψεύδεις με!