Σελίδες

Σάββατο, Μαρτίου 16, 2013

Το μυαλό σου ξεβουλώνει


Σιωπηλός Αφηγητής & Μαζούτ - Το μυαλό σου ξεβουλώνει (2013) - παραγωγή Fifth Element

"εξεπετσίσαν μας τζαι σιωνώνουν μας τζ'αλάτι, αρκάτη, δουλεύκεις τζαι ταϊζεις το παλάτι, του κάθε ππεζεβέγκι εκατάντησες χαλάκι, ξύπνα κάμε κάτι τζ'εν μας θωρώ καλά"

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Cyprus mathematics?

http://www.youtube.com/watch?v=m5vw4ajnWGA

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνω την κρισιμότητα τζιαι την άμεση κυκλοφορία του κομμαθκιού, αλλά η μουσική φαίνεται μου πολλά κατώττερη του υπόλοιπου περιεχομένου, τζιαι των δυνατοτήτων των δημιουργών... βάσει άλλης δουλειάς τους που άκουσα που σένα. Αν είναι έκτατο κομμάτι, είχαν βέβαια την πολιτική ευθύνη να το ανεβάσουν, γιατί λεκτικά εν πολλά δυνατό τζιαι τούτο εν πιο μεγάλης σημασίας, αλλά από καθαρά μουσικής πλευράς έννεν συμβατό. Κάπως "αφήνουμε το θέρος τζιαι ξικκαναουρίζουμε" η γνώμη μου, αλλά εν ταπεινά που την προσφέρω : )

Μάγος είπε...

δεύτερε ανώνυμε, σίγουρα ηχογραφήθηκε πριν την ανακοίνωση για το κούρεμα. Εμένα το μπιτ άρεσεν μου αν τζαι σήκωννεν καμιάν αλλαγή πούποτε.

Unknown είπε...

κατ ακριβειαν οι στίχοι εγραφησαν πολλά πολλα πιο πριν το ανεβάσουμε τσε μοιραία έτυχεν να τελειωσει το μιξάρισμα τσίντη μαυρη τη παρασκευή. Τωρά για την μουσική, ξέρω γω τι να σας πω, έμενα αρέσκει μου. Δυστυχώς εν λιοι τζίνοι που κάμνουν χιπ χοπ για κυπριακό στίχο τσε αναγκαζούμαστε να γυρεφκουμε ποτσι ποδά για μουσική.

ϊντα αλλαγή εννοείς ρε μάγε? σταματήματα ασπουμε?

Μάγος είπε...

Σαββή δως μου λλίες μέρες τζαι εν να απαντήσω την ερώτηση σου με ανάρτηση κανονική.