Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2011

Ο DJ της γειτονιάςΜια σκηνή που με επηρέασε πολλά στο να θέλω να ασχοληθώ με το ντιτζεϊλίκκι (ήταν θκυο έργα βασικά, τούτον τζαι το Juice).

Η σκηνή εν που το La Haine (Το Μίσος) του 1995, ο DJ εν ο Cut Killer. Ο ηθοποιός που κάτω που μιλά για την αγελάδα εν ο Κασέλ που πιο μετά υποδήθκε τον Μεσρίν.

Αν τζαι άκουα συχνά τραούθκια με σκρατσάρισμα ήταν που τες λλίες φορές που είδα το να γίνεται στην οθόνη (επειδή τότε εν είσιεν youtube τζαι torrents). Υπ'όψη ότι που την στιγμή που μπαίννει το τραούδι τζαι μετά, τζείνα που κάμνει με τα σιέρκα του εν αντιστοιχούν στο τι ακούεται, κάτι που ισχύει τζαι στο Juice, επειδή τζείνοι που εκάμναν μοντάζ εν εσκαμπάζαν που σκρατσάρισμα. Ήταν πιο μετά, το 99 νομίζω που ήβρα την πρώτη βιντεοκασέττα που το DMC τζαι άρκεψα τζαι καταλάβαιννα που τ'αλήθκεια ήνταμπου κάμνουν με τον δίσκο τζαι το μίξερ τζαι φκάλλουν τούτους τους ήχους.

Ολόκληρον το έργο με ελληνικούς υποτίτλους δαμέ για τους πειρατές.

Το τραούδι ηχογραφημένο κανονικάτζαι το κομμάτι του KRS που εκόψεν την ατάκα "woop woop that's da sound of da police"Αφιερωμένο στον Τάλα που με πήρεν να το δούμεν πρώτη φορά στο σινεμά τον τζαιρό πούμαστουν 15 χρονών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ate epitelous anoikses to blog sou! je epitelous pou arkepses je paizeis mousiki pale! thank you! :D