Σελίδες

Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2013

Ντοκιμαντέρ για την ροκ

Τούτον το ντοκιμαντέρ εν για την σύγχρονη μουσική, είσιεν πας τα 20 χρόνια να το δω, που τον τζαιρό του σχολείου. Αθθυμύθηκα το εψές τζαι εγύρεψα το πας το youtube όπου πλέον βρίσκεις άπειρα πράματα. Ήταν πολλά καλλύττερο που ότι αθυμούμουν.

Θεωρώ το κορυφαίο ντοκιμαντέρ. Νομίζετε πως περιπαίζω αλλά σοβαρομιλώ! Εν απίστευτα καλό αν τζαι κάπως άθελα των δημιουργών του. Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά της εισαγωγής, σμίγει πράματα που εν ημπορείς να αμφισβητήσεις (εσκεμμένα σατανικά σύμβολα που Sabbath, Maiden, Venom κτλ, γεννικότερο αντιχριστιανισμό στυλ μαντόνας κτλ) με κάποια παρδείγματα που βάλλουν λλίον νερό με άλλα που εν τέλεια αρλούμπες... σταδιακά φτάννει σε σημείο κωμικού σουρρεαλισμού τζαι δεν ηξέρεις τι να πιστέψεις τζαι τι οϊ. Οι αντιφάσεις του επροκαλέσαν μου μιαν ευχάριστη αβεβαιότητα, πολλά ερεθιστικό για τον νου.

Η χρήση του μοντάζ σε κάποιες φάσεις εν εντυπωσιακή όπως στο 12:00 περίπου που εν οι χοροί τζαι οι ρυθμοί, τζαι οι κραυγές & οι κινήσεις δαιμονισμένων στο 30:00. Πρέπει να εφάαν εκατοντάδες ώρες για να συναρμολογήσουν ούλλες τες σκηνές - έχω την απορρία αν εν καμωμένο αποκλειστικά που Έλληνες ή αν "εδανειστήκαν" υλικό που αντίστοιχα ντοκιμαντέρ του εξωτερικού.

3 σχόλια:

Thrasys είπε...

Και εγώ το είδα στο σχολείο όταν ήμουν μαθητής γυμνασίου πριν 13-14 χρονια περιπου.

Μπραβο που το ανέβασες

Μάγος είπε...

Νάσαι καλά φίλε αλλά εν είμαι εγώ που το ανέβασα απλά ήβρα το στο youtube

astronaftis είπε...

πολλά σπουδαίον όντως. είχα ένα βιβλίο που εγόρασα που ένα μοναστήρι πριν 25 χρόνια που έγραφε τούτα ούλλα και άλλα παρόμοια τζαι το είχα θκιεβάσει αμέτρητες φορές.

το γιατί έγινα φανατικός μουσικόφιλος μετά που τούτα ένας "θεός" ξέρει... :)